Våre leverandører


Albert Fjeld har driftet sagbruk siden 1930-tallet og høvleri siden 1960-tallet. Årlig leveres rundt 20.000 kubikk høvellast, hvorav ca. 4.000 kubikk er impregnert. Albert Fjeld har vært en tett samarbeidspartner til Trømborg sag i mange år.


Gran Tre leverer materialer med gjennomgående høy kvalitet, høy presisjon og god finish, ikke minst når det gjelder konstruksjonsvirke og er derfor svært populære blant våre profesjonelle snekkere og tømrere.


Moelven er en fullsortimentsleverandør av trebaserte byggeprodukter med tilhørende tjenester.De fleste av Moelvens produkter har et meget høyt treinnhold.


K. Kværner representerer lange håndverkstradisjoner som er videreutviklet til moderne industri. Bedriften har spesialisert seg på produksjon av listverk, og holder til på Kløfta. Opprinnelsen til dagens virksomhet ligger mer enn 100 år tilbake.


Smartpanel er markedsleder på MDF panel i Norge og Sverige. Effektiv produksjon og store volum sikrer ikke bare en stabil leveringssituasjon, men også rom for fleksibilitet og utvikling. Smartpanel etablerte den første produksjonsenheten i Sverige i 2004, økte kapasiteten i 2007 med ny fabrikk i Fredrikstad og nå står Skandinavias største panelproduksjon snart klar i Skjeberg.


Glava er Norges ledende levarandør av isolasjonstettings og himlingssystemer og har siden 1935 jobbet for å gjøre norske hus og bygg bedre rustet til å tåle de skiftende værforholdene i vårt langstrakte land.


Nortett er det naturlige valget innen vind- og fuktbeskyttelse og har siden 70-tallet tilbudt byggevaremarkedet konkurransekraftige kvalitetsprodukter med høy servicegrad og kompetanse.


Benders er et svensk selskap som siden 60-tallet har produsert takstein til våre kunder.