Om oss

Trømborg Sag & Høvleri AS

Trømborg Sag & Høvleri ble etablert i 1933, som sagbruk og høvleri. Og ble drevet av familien Klerud gjennom tre generasjoner. I 2009 ble det driften solgt og ligger nå under Dør & Vindu Gruppen AS. Produksjonen på Trømborg Sag ble lagt ned i 2005 og det drives nå med kjøp og salg av alt innen byggevarer. Trelast, kledning, paneler, plateprodukter, isolasjon, Leca, mørtel, takstoler, takstein, papp/vindsperre produkter, gulv, verktøy og festemidler, m.m. Produktutvalget omfavner alt fra bunnproduker på bakken til pipe over tak. Alt du trenger for å bygge et hus og mye, mye mer. 

Dør & Vindu Gruppen etablert i 2002, med fokus på salg av dører, vinduer og garasjeporter til både privat- og proffmarkedet. Konsernet omsetter for i overkant av 225 millioner og har butikker i Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Bærum og Drammen, en ren dørfabrikk i Sverige og Trømborg Sag i Indre Østfold, som leverer alt innen byggevarer. Trømborg Sag er også tilknyttet Byggfag kjeden, som gir oss fordelaktige innkjøpsavtaler.

Vi leverer varer med høy kvalitet til meget bra priser og har et betydelig vareutvalg i alle våre butikker, med over 130 forskjellige vindus- og balkongstørrelser og et stort utvalg av lagerførte dører, både inner- og ytterdører. Vår vinterproduksjon utgjør over 16.000 enheter noe som gir våre kunder tilgang til et betydelig lagerført sortiment gjennom hele året. I tillegg til dette leverer vi alt innen byggevarer. Trelast, kledning, paneler, plateprodukter, isolasjon, Leca, mørtel, takstoler, takstein, papp/vindsperre produkter, gulv, verktøy og festemidler, m.m.

På Trømborg Sag & Høvleri har vi ansatte med høy faglig kompetanse innen bransjen, som gjerne bidrar med hjelp til vurdering av forskjellige løsninger, stilarter og design. 

Service er et nøkkelord hos oss. Vi satser på høy servicegrad og raske tilbakemeldinger og håper at vi kan gi deg som kunde, enten du er proffkunde eller privatkunde, den trygghet som du har krav på når du velger handle hos oss.

Vi har egen sjåfør og lastebil med kran som leverer varene dit du vil, på en trygg og sikker måte, til meget gunstige priser.

Bildegalleri

Vår historie

Trømborg Sag & Høvleri AS er en bedrift som ble startet så langt tilbake som i 1933. I de første årene hadde bedriften flere små sagbruk i indre Østfold som leverte råvarer til høvleriet som lå der hvor bedriften er stasjonert i dag.

Etter en tøff start i 30 åra fikk bedriften et oppsving etter krigen. Foruten leveringer i nærmiljøet (Østfold/Akershus), gikk mye av produksjonen av høvlede varer med tog til Bergen og omegn. Behovet for trevarer var jo betydelig i etterkrigstiden, og det var mange som var sysselsatt i produksjonen.

På sekstitallet, etter nedleggelse av Sandesund Sag, fikk bedriften med agenthjelp betydelige leveringer i Sarpsborg og omegn. Mange små og store snekkerfirmaer i den regionen fikk daglige leveringer av trelast og byggevarer fra indre Østfold.

Egenproduksjonen av trelast fortsatte for fullt i 70- og 80-åra. Krav til store investeringer for å effektivisere produksjonen gjorde imidlertid sitt til at sagbruket ble nedlagt i 1999, mens produksjonen ved høvleriet fortsatte frem til 2005.

Kunnskapen om trelast er imidlertid fortsatt høyst levende etter egenproduksjon av trevirke i 3 generasjoner, og bidrar til ekstra fokus på kvalitet ved valg av leverandører.

Gran tre på Hadeland er vår hovedleverandør av ”Byggtre” og kledning. Her er lange/rette lengder og tettvokst virke av god kvalitet nøkkelord, noe som vi vet mange håndverkere setter pris på.

Kvalitet

Kvalitet er viktig for oss, derfor er vi nøye når vi velger leverandører.

Service

Vi lever av å yte god service

Kunnskap

Vår kunnskap har gått i arv gjennom 3 generasjoner.