Om oss

Trømborg Sag & Høvleri AS

Trømborg Sag og Høvleri ble etablert i 1933 og har blitt drevet av familien Klerud gjennom tre generasjoner. I 2009 ble bedriften solgt, og ligger nå under Dør og Vindu Gruppen AS. I dag er også flere av medlemmene i familien Klerud sterkt involvert i driften. I 2005 ble produksjonen på Trømborg Sag nedlagt. I dag operer Trømborg Sag som en ren byggevareforretning med salg av et bredt spekter av byggevarer. Produktutvalget omfatter et bredt sortiment av trelast, plateprodukter, takstoler, Lecastein, mørtel, parkett- og laminatgulv, isolering, papp/vindsperre-produkter, takplater, takstein, verktøy og festemidler.

Tilknytningen til Dør & Vindu Gruppen AS, gir tilgang til hele deres sortiment av dører og vinduer. Vi har et stort utvalg av både ytter- og innerdører, og over 130 forskjellige vindus- og balkongdør-størrelser på lager. Vi har også et lagersortiment på dører og vinduer lokalt, som bidrar til bedre service for våre kunder.

På Trømborg Sag har vi ansatte med høy faglig kompetanse og vi er opptatt av at våre kunder skal kunne gjøre en god handel. Vi bidrar gjerne med hjelp og vurdering av ulike løsninger, og med stilart og design på produkter.

På Trømborg Sag er vi opptatt av å gi kunden god service og raske tilbakemeldinger. Vi håper at vi kan gi deg som kunde den tryggheten du har krav på når du velger å handle hos oss.

Vi har egen sjåfør og lastebil med kran som leverer varene dit du ønsker på en trygg og sikker måte, til meget gunstige priser!

Bildegalleri

Vår historie

Trømborg Sag & Høvleri AS er en bedrift som ble startet så langt tilbake som i 1933. I de første årene hadde bedriften flere små sagbruk i indre Østfold som leverte råvarer til høvleriet som lå der hvor bedriften er stasjonert i dag.

Etter en tøff start i 30 åra fikk bedriften et oppsving etter krigen. Foruten leveringer i nærmiljøet (Østfold/Akershus), gikk mye av produksjonen av høvlede varer med tog til Bergen og omegn. Behovet for trevarer var jo betydelig i etterkrigstiden, og det var mange som var sysselsatt i produksjonen.

På sekstitallet, etter nedleggelse av Sandesund Sag, fikk bedriften med agenthjelp betydelige leveringer i Sarpsborg og omegn. Mange små og store snekkerfirmaer i den regionen fikk daglige leveringer av trelast og byggevarer fra indre Østfold.

Egenproduksjonen av trelast fortsatte for fullt i 70- og 80-åra. Krav til store investeringer for å effektivisere produksjonen gjorde imidlertid sitt til at sagbruket ble nedlagt i 1999, mens produksjonen ved høvleriet fortsatte frem til 2005.

Kunnskapen om trelast er imidlertid fortsatt høyst levende etter egenproduksjon av trevirke i 3 generasjoner, og bidrar til ekstra fokus på kvalitet ved valg av leverandører.

Gran tre på Hadeland er vår hovedleverandør av ”Byggtre” og kledning. Her er lange/rette lengder og tettvokst virke av god kvalitet nøkkelord, noe som vi vet mange håndverkere setter pris på.

Kvalitet

Kvalitet er viktig for oss, derfor er vi nøye når vi velger leverandører.

Service

Vi lever av å yte god service

Kunnskap

Vår kunnskap har gått i arv gjennom 3 generasjoner.